Πολιτική Ξενοδοχείου

Πολιτική Ξενοδοχείου / Κανονισμοί «NAXIAN SOUL» 

Πραγματοποιώντας μία κράτηση δηλώνετε πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των πολιτικών διαμονής, κρατήσεων, πληρωμής και ακύρωσης του ξενοδοχείου «Naxian Soul». Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται παρακάτω ισχύουν για όλες τις κρατήσεις που γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής κράτησης.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ευρώ, ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένου πρωινού. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους, Φ.Π.Α.. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο νέος «Ειδικός Φόρος Διαμονής» (Νόμος 4389/2016, Άρθρο 53), που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου του 2018.

Πολιτική Χρέωσης

Σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό («Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων – πελατών», απόφαση Γ. Γ. Ε.Ο.Τ. αρ. 535813/79) του Υπουργείου Τουρισμού και τον Νόμο 1652/86 (άρθρα 8 και 9) για την επικύρωση της κράτησή σας απαιτείται προκαταβολή του 50% της αξίας της κράτησης είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η επιβεβαίωση της κράτησης θεωρείται ολοκληρωμένη με τη λήψη της νόμιμης προκαταβολής.

Σε περίπτωση που η προκαταβολή δεν καταβληθεί ,η κράτηση θεωρείται άκυρη και τα δωμάτια καθίστανται πλέον διαθέσιμα προς ενοικίαση. Αντίγραφο της απόδειξης της κατάθεσης (καταθετήριο) πρέπει να σταλεί στο ξενοδοχείο (μέσω e- mail ) το αργότερο σε τρεις (3) ημέρες από το αίτημα της κράτησης. Κατά την άφιξή σας πραγματοποιείται ταυτοποίηση στοιχείων και επιβεβαίωση της κράτησης. Η πλήρης εξόφληση οποιουδήποτε ποσού εκκρεμεί σχετικά με την αξία της διαμονής σας, γίνεται την ημέρα αναχώρησης. Σε όλες τις extra χρεώσεις (ενδεικτικά φόρος διαμονής, mini bar, room service, laundry, transport) η εξόφληση τους γίνεται με μετρητά. Με την πλήρη εξόφληση της αξίας της διαμονής σας θα γίνεται και η έκδοση της απόδειξης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου παρακαλείστε να ενημερώσετε την υποδοχή κατά την άφιξή σας.

Πολιτική ακυρώσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης η πολιτική μας είναι η ακόλουθη:

  • Για ακύρωση τουλάχιστον 28 μέρες πριν την άφιξη δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και θα σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσόν την προκαταβολής.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μικρότερο των 28 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη ο επισκέπτης χρεώνεται το 50% της συνολικής παραμονής με βάση τον τύπο δωματίου που είχε επιλέξει.
  • Για ακύρωση κατά την άφιξη, κατά τη διάρκεια της διαμονής ή για μη εμφάνιση στο ξενοδοχείο (no show) ο επισκέπτης χρεώνεται το 100% της διαμονής με βάση τον τύπο δωματίου που είχε επιλέξει. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του 100% της κράτησης σε περίπτωσης μη εμφάνισης.

Άφιξη – Αναχώρηση

Παρακαλούμε τους επισκέπτες κατά την άφιξή τους να έχουν τον κωδικό κράτησης ή οποιοδήποτε έγγραφο επιβεβαιώνει την κράτηση τους, ταυτότητα ή διαβατήριο και την κάρτα που έχει γίνει η χρέωση ή η προέγκριση της κράτησης.

Ως ώρα άφιξης ορίζεται η ώρα 14:00 και ως ώρα αναχώρησης η 11:00. Σε περίπτωση παραμονής πέρα από την ως άνω αναφερόμενη ώρα αναχώρησης και μέχρι τις 18:00, κατόπιν διαθεσιμότητας, ο επισκέπτης πρέπει να καταβάλει το 50% της αξίας της ημερήσιας διαμονής, ενώ για παραμονή πέρα από τις 18:00 απαιτείται η χρέωση ολόκληρης της αξίας της διαμονής της ημέρας αυτής, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Εμπειρία παραλίας

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλείτε η γνωστοποίηση στη reception της πρόθεσης χρήσης ομπρέλας και ξαπλώστρας στην παραλία μας από την προϋγούμενη μέρα.

Κατοικίδια ζώα

Τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Κανόνες λειτουργίας πισίνας

Δεν υπάρχει ναυαγοσώστης. Προς αποφυγή πρόκλησης τρααυματισμών δεν επιτρέπονται οι βουτιές. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 17 ετών πρέπει να επιβλέπονται, ανά πάσα στιγμή, από έναν ενήλικα, μέσα στην πισίνα καθώς και στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο αυτής. Παρακαλείστε να κάνετε ντουζ πριν μπείτε στην πισίνα.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός των δωματίων όπως και σε όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Συμπεριφορά πελατών

Οι επισκέπτες παρακαλούνται να σέβονται το ωράριο κοινής ησυχίας, να συμπεριφέρονται κόσμια καθώς και να σέβονται τους άλλους ενοίκους και το προσωπικό του ξενοδοχείου. Επίσης, όλοι οι ένοικοι οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του ξενοδοχείου, ενώ το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση ή να εκδιώξει, με κάθε επιφύλαξη, οποιοδήποτε άτομο, η συμπεριφορά του οποίου θεωρείται παραβατική, υβριστική ή επιλήψιμη. Σε αυτήν την περίπτωση το ξενοδοχείο δεν υποχρεούται να καταβάλει καμία αποζημίωση.

Επισκέπτες ξενοδοχείου / εξωτερικοί επισκέπτες

Kοινωνικές συγκεντρώσεις (party)

Δικαίωμα χρήσης του δωματίου έχουν μόνο ο επισκέπτης/οι επισκέπτες που έχουν καταχωρηθεί ως δικαιούχοι κατά την κράτηση του δωματίου. Αν κάποιος εξωτερικός επισκέπτης επιθυμεί να συναντήσει ορισμένο επισκέπτη του ξενοδοχείου, η συνάντηση αυτή πρέπει να γίνεται στους κοινόχρηστους χώρους.

Για την ασφάλεια των επισκεπτών καθώς και την προστασία του ξενοδοχείου δεν επιτρέπονται εντός των δωματίων οι κοινωνικές συγκεντρώσεις (party). Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης και αφού προηγηθεί μία έγγραφη προειδοποίηση, θα σας ζητηθεί να φύγετε από το ξενοδοχείο χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Ζημίες και φθορές

Σε περίπτωση πρόκλησης φθορών εντός του δωματίου ή στον ευρύτερο χώρο αυτού, οφειλόμενη σε δόλο ή αμέλεια, το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του ποσού της ζημίας που υπέστη, συμπεριλαμβανομένης της ζημίας λόγω διακοπής των δραστηριοτήτων του, στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του εγγεγραμμένου πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα αλλά με μετρητά ή με άλλον τρόπο το ξενοδοχείο θα απαιτήσει την άμεση καταβολή του ποσού της ζημίας που υπέστη από τον πελάτη, άλλως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Ανωτέρα βία

Περιορισμός ευθύνης

Το ξενοδοχείο δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη στην περίπτωση που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον επισκέπτη, ολικά ή μερικά, λόγω περιπτώσεων ανωτέρας βίας (ενδεικτικά απεργίες, πλημμύρες, φωτιά).

Κάθε επισκέπτης είναι υπεύθυνος, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο, για τη φύλαξη σε ασφαλές μέρος των προσωπικών του ειδών (πολύτιμα αντικείμενα, χρήματα κ.ά.). Σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων, η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Εφαρμοστέο δίκαιο – Λοιποί όροι

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση κάθε τυχόν διαφοράς που ανακύπτει από αυτούς είναι τα Δικαστήρια της Νάξου.